Despre noi

Fapte-bune.eu implineste vise, creioneaza destine si reda speranta.

Impreuna cu voluntarii nostri, reusim sa ducem la bun sfarsit fiecare proiect in parte. In acest fel, de-a lungul timpului, am sprijinit batrani, copii sau tineri si am contribuit prin diverse proiecte la o dezvoltare durabila, bazata pe cunostere si dezvoltare personala. Proiectele din domeniul educatiei, sanatatii, dezvoltarii personale sau cele de protectia mediului sunt create pentru a reda speranta si zambetul pe chipul multor oameni.

Our foundation has raised over

0

o fapta buna

we are present in

0

Proiecte indeplinite

we've helped

0

Zambete

more than

0

Donatii

over

0

Voluntari

Ce facem?

Investim in EDUCATIE

Prin programul nostru ”Investim in viitor, investim in educatie”, sprijinim proiecte ce au drept scop principal educatia, cunoasterea si dezvoltarea personala.

Respectam dreptul la VIATA

Prin programul ”Respectam dreptul viata”, ne propunem sa ne implicam in campanii de ajutorare a copiilor cu probleme de sanatate dar si in proiecte care vizeaza solutionarea unor probleme legislative de asistenta medicala.

Ne implicam activ in Protejarea Mediului Inconjurator

Prin programul ”Protejam mediul inconjurator”, echipa noastra isi propune o crestere a gradului cde constientizare a implicarii in activitati de protectia mediului precum actiuni de strangere a deseurilor, actiuni de impadurire, etc.

Credem in visele tale

”Credem in visele tale” este un program prin care incurajam si sustinem proiecte legate de dorintele tale. Daca consideri ca si povestea ta, a unui prieten sau rude merita impartasita intregii lumi, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne scrii la adresa de [email protected]

O parte din echipa noastra de voluntari

Cezar

Claudia

Elena

Stefan

Ana Maria

Irina

TOP