Proiectele noastre - sanse pentru cei in nevoie

Investim in EDUCATIE, investim in VIITOR

"Investim in Educatie, Investim in viitor" este un program menit sa incurajeze tinere talente sau sa acorde o noua sansa unor copii sau tineri care isi doresc sa-si continue studiile. Renuntarea timpurie la educatie este un fenomen din ce in ce mai des intalnit si care tinde sa devina raspandit in special in zonele defavorizate din mediul rural. Cauzele care stau la baza abandonului scolar sunt dintre cele mai diverse, iar abordarea acestui fenomen trebuie sa fie una integrata. Tocmai de aceea, fapte-bune.eu isi doreste o mobilizare individuala, cu implicatii la nivelul intregii societati, astfel incat sa oferim o sansa la educatie si celor carora nu le-a fost oferita inca o asemenea oportunitate. In plus, dorim sa ne implicam in sprijinirea tinerilor talentati, cei care pot transforma in bine Romania intr-un viitor pe care ni-l dorim cat mai apropiat. Implica-te si TU! Generatia de azi este generatia de maine!

Respectam dreptul la VIATA

Proiectul "Respectam dreptul viata" isi doreste implicarea cator mai multi semeni in campanii de ajutorare a copiilor cu probleme de sanatate, dar si in proiecte care vizeaza solutionarea unor probleme legislative de asistenta medicala. Campania este o mobilizare a solidaritatii fiecaruia dintre noi, un apel adresat intregii comunitati, pentru a putea contribui impreuna la cresterea ratei de supravietuire a copiilor bolnavi. Impreuna putem darui speranta, impreuna putem darui o VIATA!

Credem in visurile tale

Programul "Credem in visurile tale" sustine si promoveaza tineri cu talente deosebite din familii cu venituri mici, cei care se lovesc de bariera financiara, pentru a-si putea sustine pe mai departe proiectele/talentele. Fapte Bune urmareste astfel crearea unor sanse egale pentru tinerii cu un talent aparte, ce provin din medii defavorizate, contribuind la sustinerea si promovarea talentului lor. Da o sansa tinerelor talente! Doneaza si TU pentru aceasta cauza!

Protejam mediul inconjurator

Programul ”Protejam mediul inconjurator” isi propune o crestere a gradului de constientizare a societatii in ceea ce priveste mediul inconjurator, ;i a gradului de implicare a semenilor in activitati de protectia mediului, precum actiuni de strangere a deseurilor, actiuni de impadurire, etc. Ne confruntam cu probleme deosebit de grave, atat la nivel national cat si la nivelul comunitatii in care traim: deteriorarea continua a mediului, cresterea continua a gradului de poluare a apei si solului, cresterea riscului imbolnavirii, taierile ilegale ale padurilor Schimbarea vine de la noi! Este timpul sa luam atitudine!

TOP