Fa o fapta buna. Redirectioneaza 2% din impozitul pe profit

Impreuna putem creiona destine!

Si tu poti face o fapta buna redirectionand 2% din impozitul pe profit.

O fapta buna presupune implicare, daruire si ajutor, presupune sa-ti donezi timpul semenilor. Chiar daca nu esti disponibil pentru actiuni de voluntariat, poti sa faci si tu o fapta buna redirectionand 2% din impozitul tau pe venit unei cauze sociale. Un mic ajutor, care nu te costa financiar nimic, poate insemna enorm pentru cei aflati in nevoie si pentru ajutorarea carora vom folosi fondurile astfel colectate.

CUM REDIRECTIONEZ 2% DIN IMPOZITUL PE PROFIT?

Descarca si completeaza Formularul 2%


Acorda 3 minute din timpul tau redirectionarii a 2% din impozitul pe profit, impozit pe care oricum il platesti, in beneficiul unei fapte bune. Doar cateva minute pot schimba destinul multor semeni ai tai. Cu fiecare formular completat contribui in contul unor cauze care nu suporta amanare si unde fiecare leu conteza.

Daca esti salariat sau pensionar, completeaza

Formularul 230

Daca esti liber profesionist si in anul precedent ai avut venituri din alte activitati , completează Declarația unica

Formularele 2% completate le poti trimite la adresa de e-mail [email protected] sau depune la administratia financiara de domiciliu.

Schimbarea poate incepe cu TINE!

Credem ca poti convinge cel puțin 2 prieteni sa redirectioneze cei 2% din impozitul pe venit pentru o cauza care necesita mai multa atentie. Impreuna DARUIM speranta, impreuna creionam destine!

Ai intrebari? CONTACTEAZA-NE!

Telefon

0745

Adresa

Bucuresti

TOP